Шнурки з силікону

Напевно у кожного з нас траплялася ситуація, коли терміново потрібно замінити шнурки на взутті. Причин для цього досить багато. Перш за все класичні текстильні шнурки можуть порватися або зноситися. В середньому термін служби однієї пари шнурків приблизно рік. Другий варіант – текстильні шнурки досить швидко брудняться. Звичайно, їх можна випрати. Сохнуть вони дійсно дуже швидко, але не рідко після прання такі вироби втрачають свій привабливий зовнішній вигляд і форму. Уникнути таких неприємностей досить просто-для цього необхідно купити < strong>шнурки з силікону< / strong>.

Ці вироби користуються неймовірною популярністю у молодих людей. Варто відзначити, що подібні моделі шнурків мають ряд різновидів. Розглянемо кожні з них більш докладно.

Довгі шнурки з затягуванням. Це досить довгі шнурки, які відрізняються яскравим і незвичайним оформленням. Перш за все це стосується кольору. У нашому магазині ви без проблем зможете підібрати моделі не тільки класичного чорного або білого кольору, але і більш яскраві, такі як жовті, червоні, рожеві, блакитні або оранжеві. Ще одна перевага таких виробів полягає не тільки в довжині або яскравості, але і зручності. Кожен шнурок оснащений спеціальною затяжкою, яка зазвичай присутня на спортивному взутті або одязі. Завдяки її наявності ви зможете з легкістю фіксувати взуття на нозі і не боятися, що під час бігу шнурок розв’яжеться і ви впадете. Крім того, завдяки затягуванні вам не потрібно витрачати багато часу на зав’язування, що особливо актуально для маленьких дітей.

8+8XL рожевіДля дітей і підлітків. Головна перевага таких виробів в тому, що тепер дітям більше не потрібно кожен день (а іноді і по кілька разів на день), зав’язувати і розв’язувати шнурки. Силікон прекрасно тягнеться, тому взувати кеди або кросівки стало набагато простіше і швидше. І головне, такі шнурки прекрасно фіксують взуття на нозі дитини, не розв’язуються під час активних ігор. Ви можете бути впевнені, що ваш син або дочка не перецепятся і не травмуються через розв’язаного шнурка. Крім того, силіконові моделі для дітей і підлітків дуже стильно виглядають. Ви можете вибрати моделі червоного, оранжевого або зеленого кольору або ж комбінувати їх, використовуючи одночасно кілька кольорів. В одному комплекті таких шнурків налічується 12 штук.

Шнурки для класичного взуття. Якщо яскраве і барвисте оформлення вам не підходить, зверніть увагу на класичний варіант. Вони чудово підійдуть для використання в туфлях або строгих мокасинах. На перший погляд силіконові вироби абсолютно не відрізняються від текстильних аналогів. Ви без проблем можете підібрати моделі чорного, бежевого, коричневого, темно-сірого і темно-синього кольору. У комплекті ви отримаєте 10 шнурків (по п’ять штук на кожен туфель). Довжина шнурків становить 3 сантиметри. Це оптимальна відстань для звичайної пари взуття.
якщо вам набридло витрачати багато часу на зав’язування і розв’язування шнурків, вам просто необхідно придбати силіконові моделі.

Залишити відповідь

×